Ostukorvi

Tooted nüüd saadaval

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Kokku: €0

Otsida tooteid

  • Kirjeldus
  • Kommentaare toode
  • Täiendav info

Toote nimetus: arm kott

Toote suurus: S,M,L,XL

Toode värv: Nagu on näidatud joonisel

Toote materjal: spandex

toote omadused:

1. Paindlik, kerge ja lihtne paigaldada.Seda saab talletada mobiiltelefonid/võtmed/raha/krediitkaardid ja muu vajalikuga, mida teil võib vaja minna.Seda on mugav kasutada, turvaline ja ei libise.

2. See on mugav, mitte-ärritav ja mittesekkumise, ja ei hõõru nahk treeningu ajal.Spordi tegevuse, sa ei pea kunagi korrigeerida või muretsema selle libisemise.

3. See on väga sobiv teie jaoks.See on väga kerge.Sa isegi ei tea kus see on.Kui sulle meeldib muusika, siis on see väga sobib jalgsi barehanded.Kui sulle meeldib töötab öösel, see armband on täpselt, mida sa vajad.See on suur ala peegeldav triibud teevad sind ohutu ja on nähtav öösel.

4. See sobib mobiiltelefonide jaoks igas suuruses.See on suurepärase elastsuse ja sobib kõige käe suurused.Kuid pane tähele: üks suurus ei sobi kõigile!Vaadata suurustabelit, et vali suurus!Kui teil on piir nende kahe vahel suurustele, meie ettepanek on "suured on parem kui liiga väike".

5. Kohaldatavad mobiiltelefonid alla 16 * 8cm/6.29 * 3.14 tolli

Ettevaatusabinõud:

1. Nagu me kõik teame , eri arvutite ekraani värve erinevalt, värv tegeliku objekti puhul võib pisut erineda järgmisi pilte.

2. Kui teil on tunne, raske valida suurus, võite julgelt ühendust mewe annab teile mõned soovitus, kuid see on teie jaoks viide ainult.

3. Mobiiltelefonid alla 16 * 8cm/6.29 * 3.14 tolline on toetatud

Saadetis sisaldab:

1 tk käe kott

tere, kutid, tänan külastamast minu pood.kui te soovite osta rohkem kui meil, mis on loetletud, siis palun võtke meiega ühendust.me olema valmis vastus sulle ASAP.

Kliendi Ülevaated

Põhineb 0 Arvustused
Kirjutada ülevaade

Lisa läbivaatamine

Lähemalt

  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi - ZTTO
  • Taotluse Seisukoht - ARM
  • Materjal - Polüester
  • Sugu - Unisex

Võite ka nagu

  • uus meeste väljas matkamine kingad naiste ronida tossud veekindel mägironija taktikaline matkamine kingad meeste telkimine kõndimine saapad märkus: palun kontrollige suurustabelit enne ostu, et tagada saapad sobivad sa õigesti.

Uus Meeste Väljas Matkamine Kingad Naiste Ronida Tossud Veekindel Mägironija Taktikaline Matkamine Kingad Meeste Telkimine Kõndimine Saapad

€152.32 €276.95
Lisa ostukorvi
  • kirjeldus: tootja:aonijie mudel:w8115# kaal:umbes 82g piht: 68-110cm kangas 1: 90% nailon,10% spandex kangas 2: 82% nylon,18% spandex värv: must,roheline,kollane suurus:keskmine suurus

AONIJIE Kerge spordikott Töötab Fanny Pack Käivitada Tasku Reguleeritav Meeste Vöö-Kott Reisil Matkamine, Jooksmine Jalgrattasõit Kott

€19.43 €24.29
Lisa ostukorvi
  • kirjeldus tootja: pgm nimi: naiste microfiber twist lukk veekindel kingad värv: valge, hall, valge, oranž, punane raad: 35-39 meetrit materjal: microfiber nahk, ip süsti midsole kaal: umbes. 580g iseloomulik super veekindlad tossud, nr hirm

PGM Golf Naiste Veekindel Ja Anti-Slip Tossud Kingad Mitmekülgne Mood Tossud Kerge Pehme Hingav Tossud

€57.43 €95.72
Lisa ostukorvi
  • uus meeste erialase koolituse golf kingad naiste veekindel mitte-libisemine golf kingad paarid väljas kõndides kingad mõõde ettevaatusabinõud: 1. palun vali õige suurus vastavalt teie talla pikkus! 2. kui teie jalad on paksud või laiad, saate valida suurem suurus. 3.

Uus Meeste erialase koolituse golf kingad Naiste veekindel mitte-libisemine golf kingad paarid Väljas Kõndides Kingad

€239.57 €435.57
Lisa ostukorvi
  • suurus teade: 1. palun vali õige suurus vastavalt tegelikule talla pikkus. 2. kui teie jalad on paksemad või laiem, siis on võimalik valida üks suurus suurem. 3. kui te ei ole kindel suurus, võtke meiega ühendust.

Uute Tulijate Lauatennis Kinga Unisex Hea Kvaliteediga Sportlikud Kingad Naistele Vastupidavast Spordi Tossud Mees Non-Slip Tennisejalats

€64.19 €118.86
Lisa ostukorvi