Ostukorvi

Tooted nüüd saadaval

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Kokku: €0

Otsida tooteid

  • Kirjeldus
  • Kommentaare toode
  • Täiendav info

Shuga Haldjas Luna Mõõtmine

Kõrgus: 46cm

Pea ümbermõõt: 17.1 cm

Kaela ümbermõõt: 6.1 cm

Õla laius: 8cm

Käe pikkus: 14.5 cm

Rinna suurus: 16.1 cm

Talje suurus: 11.4 cm

Puusa ümbermõõt: 18.4 cm

Sääre kõrgus: 25.4 cm

Puusa ümbermõõt: 10.5 cm

Vasikas ümbermõõt: 7cm

Pahkluu ümbermõõt: 4.9 cm

Talla laius: 2cm

Talla pikkus: 5cm

Silmamuna: 10mm

PS: Kuna käsitsi mõõtmine, seal võib viga umbes 1-3cm, palun aru!

Märkused:

Komponendid: Nude/Nake nukk, Vaikimisi silmad 1 paar, Magic Sponge 1 tk, Savi

Valikud [lisatasu]: Freestyle Näo üles, Freestyle Keha blushing, Parukas, Rõivad, Jalanõud

1. Alasti nukk: Alasti, välja arvatud riided, parukas, kingad, näo üles jne.

2. Alasti nukk + Nägu üles: Alasti nukk, Freestyle näo üles, välja riided, parukas, kingad jne.

3. Fullset: Alasti nukk, Freestyle näo üles, riided, parukas, kingad jne.

Pls Märkused: silmad ja vidinaid, tingimusel võivad olla veidi erinevad pildid, tänan teid mõistmise!

Palun Märkused:

1. Umbes Silmad: paari silmad komplektis on nagu kingitus, iga nukk.Kõige silmad on akrüül need, väike

osa neist on klaas ones.

2. Umbes Nahk: võib esineda väikesed õhumullid, ebaühtlane värvimine, tõstis õmblust read ja karedad pinnad

tänu characterstics pargitud või kohandada naha vaik.

Tellimuse muutmine, vahetamine ja / või tühistamine Ei ole lubatud pärast makse on kinnitatud.

Selle punkti vastu võetakse acquiescently kord saanud teie tellimuse, Me palume, et te teete oma ostu vaid juhul, kui sa täielikult mõista probleeme, mis on loetletud eespool, võib juhtuda.

3. Silmad ja vidinaid, et nukk on varustatud võib veidi erineda pilte.Erinevuse tõttu ekraan, see põhjustab ka veidi värvi erinevusi.Täname oma arusaamist!

Miks valida meid

1. Jõudu meeskond: keskendumine BJD nukk juba rohkem kui 10 aastat, integreerimine teadus-ja arendustegevus, disain, tootmine ja müük; Omab originaal vanem maalija, modelers, kummut, make-up kunstnik, alates loomine, disain, hallituse, ehisliist, lihvimine, meik, ja seejärel rõivaste disain ja tootmine kuni sadu töö korras, nagu õmblemine, modelleerimine kõik lõpetatud kogenud käsitöölised, esitas oma BJD nukk iga stiil on ainulaadne ja kõrge esteetilise väärtusega kunsti.

2. Valitud kõrge kvaliteedi lähtematerjale: valitud kõrge hinne vaik, peen ja sile, mugav touch.

3. Peen kolmemõõtmeline meik: professionaalne meik meeskond, täiustatud puhas käsitsi spray pliiatsi tehnoloogia, et luua tõetruu õrn meik!

4. Muutuja modelleerimine DIY: paindlikud liigesed, tugev plastilisus, erinevaid osi saab muuta igal ajal ja TEKITADA;Saab muuta ka meik, riided, silmad, juuksed ja stiil.

5. Isikliku kohandamine: käsitöö, vastavalt oma vajadustele kohandada oma exclusive BJD nukk.

6. Peen kingitus pakend: brändi ametlik peen pakend karp, kingitus uus valdkond, ilusam ja korralik.

Osta Märkused:

1.Laevandus

Tarneaeg on umbes 10-60 tööpäeva Hiina Post,5-10 tööpäeva EMS,10-20 tööpäeva jooksul pärast Lennupostiga.Samuti saate valida saadetise DHL või FedEx.Me püüame oma parima, et teha kauba õigel ajal.Kui kuller, ilm ja kohalike kommete, võib-olla mõnikord on see teile edasi lükata.Teie mõistmise on kõrgelt hinnatud.

2.Tasumine

Võtame maksmise Alipay või Paypal siin.

Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

3. Garantii

12 Kuud garantii ostetud kuupäeva.Te peate meiega ühendust võtta ESIMENE naasid defektse toote RMA number ja saatja aadressi juhiseid.Ostjad vastutavad transpordi maksumus laeva kauba tagasi,ja me maksate postikulu asendamine.

Garantii ei kehti juhul, ebaõige kasutamise või juhusliku kahju.

4.Tagasiside

Ostja varase kinnitus on kõrgelt hinnatud pärast esemed.Kuna teie tagasiside on väga oluline meie ettevõtte arengut.me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete andservices.

Palun andke meile Viis tärni,See on väga oluline tähendus meile.Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist mis tahes negatiivne või neutraalne tagasiside.Me töötame teiega, et lahendada kõiki probleeme.Täname oma arusaamist.

5.Muude Tegevuspõhimõtete

Me ei vastuta mis tahes kohandatud tollimaksu või impordi maksu.Me ei jäta POSITIIVSET TAGASISIDET pärast makse.Palun võtke meiega ühendust kohe, kui sa ei ole rahul toote pärast seda vastu võtta.Kõik e-kirjad vastatakse hiljemalt 1 tööpäeva jooksul.Kui te ei saanud oma vastuse, palun lahkelt pahaks oma e-mail ja me vastame teile võimalikult kiiresti.Tõsised Ostjad Ainult!Palun pakkumine ainult siis, kui olete nõus kõigi tingimustega.

Kliendi Ülevaated

Põhineb 2 Arvustused
Kirjutada ülevaade
comment-thumbnail

Ostja

Nukk on nii ilus!

comment-thumbnail

Ostja

Suurepärane keha! Hästi täpne, kõik hinged töötavad hästi. Müüja on väga abivalmis, saatis foto enne shipping. Selleks tuli kiiresti. Ma soovitan seda.

Lisa läbivaatamine

Lähemalt

  • Omadused - Mudel, Haridus, Peace, PEHME, Dıy Mänguasi
  • Brändi Nimi - oueneifs
  • Toote Tüüp - Nukud
  • Tüüp - Beebi Nukud, Interaktiivne Nukud, Matryoshka Nukk, Etnilise Nukud, Pehmed Nukud, MOOD NUKK
  • Vorm - 1/4
  • Soovitan Vanus - 18+
  • Mfg Seeria Number - Piiratud Kogumine
  • Mudeli Number - Luna
  • Teema - Film & TV
  • CN - Jiangxi
  • Materjal - Vaik
  • BJD/SD Atribuut - nukk
  • Tingimus - Laos Teemad
  • Sugu - Unisex
  • Päritolu - Mandri-Hiina
  • Mõõtmed - 46cm

Võite ka nagu

  • värv: nagu näha (värv võib olla natukene erinev tingitud mõju valguse ja moni set) kogus: 1tk suurus: blythe pea ümbermõõt umbes 22-26cm 1/3 pea ümbermõõt umbes 21-24cm 1/4 pea ümbermõõt umbes 18-20cm 1/6 pea ümbermõõt umbes 15.5-17cm pakend:

BJD Nukk Tarvikud 1/3 1/4 1/6 Nukk Parukad Lapsed Mänguasjad Kõrge Temperatuur Silk Moe Anime Pikk Tukk Tüdrukud Sünnipäeva Kingitused

€237.64 €475.28
Lisa ostukorvi
  • materjal: vaik kogus: 5tk ettevaatusabinõud: ei ole söödav kohaldatava vanus: > 3 aastat vana pakett sisaldab: 5tk märkus: armas miniatuurne nukumaja teeselda mängida toiduõli ei ole reaalne, ei saa süüa. 1.seal on võib-olla veidi

5tk Kääbus Nukumaja Köögi toiduõli maisiõli Maapähkli õli Nukumaja DIY Tarvikud Teenetemärgi

€0.54 €0.99
Lisa ostukorvi
  • kirjeldus: see on 100% käsitsi valmistatud nukk ,väga tõetruu ja kaisu. baby suurus: 24 tolline, umbes 60 cm. kuna erinevaid mõõtmismeetodeid, lubatud viga juuksed: käsi juurdunud kõrge kvaliteediga kiu juuksed väga realistlik, väga pehme nagu mohair,

60CM Lottie Kõrge Kvaliteedi Uuestisündinud Nukk tõetruu päris Beebi Sündida Väikelapse Populaarne Tüdruk Nukk Pehme Kaisus Keha Küljest juured juuksed

€443.89 €1 479.64
Lisa ostukorvi
  • kirjeldus: 100% täiesti uus ja kvaliteetne, saate otsida vedios youtube ' ist, kuidas kokku panna nukk, see on üsna lihtne. märkus: see on üks komplekt juba värvitud nukk komplekt, nukk komplekt on kenasti värvitud veenides ja mitu kihti värvi, teil on vaja ainult kokku panna

20inch Laura Lõpetanud Uuestisündinud Magav Nukk Suurus Juba Värvitud Tõetruu Soft Touch Paindlik Lõpetanud, Nukk Osad

€192.16 €711.69
Lisa ostukorvi
  • kirjeldus: 100% uus ja kvaliteetne tõetruu disain ja tipptasemel töö suurepärane aksessuaar nukumaja sisustus täiuslik tarvik 1:6/1:12 skaala nukumaja(pange tähele, tegelik suurus) peen nukk kogumine, suurepärane lisaks mis tahes traditsiooniline nukk maja materjalid:

1Set Nukumaja Kääbus Lauanõud Kühvel Katla Salve, Vee Tassi Mudeli Köök Tarvikud Mannekeeni Maja Decor Lapsed Mängida Mänguasjad

€0.62 €1.04
Lisa ostukorvi
  • 1/6 naine joonis mannekeeni pea kuju 12 meetme joonis nukk tarvikud joonis fan bingbing pea nikerdatud,ei sisalda keha,riideid, ja muud tarvikud müüa ainult 1/6 mannekeeni pea kuju mudel.ei sisalda keha,rõivad ja muud tarvikud,tänan!!!

1/6 skaala joonis tarvikud Naine mannekeeni pea kuju 12" Meetme joonis nukk tarvikud joonis Fan Bingbing pea nikerdatud

€53.97
Lisa ostukorvi
  • kirjeldus: 100% täiesti uus ja kvaliteetne ilus disain ja väga hea töö sobib 1:12 kääbus nukumaja; suur kaunistamiseks oma mannekeeni maja,luues värvika elu stseene; parim nukk maja, uksed saab avada materjal: puit laadi mõõdud:10*4*17cm värvilised:

1:12 Nukumaja Kääbus Puit Ekraan Kapp Riiul Kapis Mannekeeni Maja Mööbel Decor Tarvikud

€3.08 €4.40
Lisa ostukorvi
  • see punkt on rafineeritud käsitsi kohandatud ja täielikult kohandatud 100% täiesti uus ja kõrge kvaliteet värv: (nagu pildil näidatud) materjal:palus suurus:15cm / 20cm /40cm pakend:nuku keha parim kingitus / collectionfor anime fännid või ise.ja

Juri Xiao Zhan Wang Yibo Iidol Star 15cm 20cm 40cm Palus Nukk, Mänguasi, Täidisega Keha Pehme Armas Armas Cosplay Fänn Kingitus MK

€26.18
Lisa ostukorvi
  • värv: nagu näha (värv võib olla natukene erinev tingitud mõju valguse ja moni set) kogus: 1tk suurus: blythe pea ümbermõõt umbes 22-26cm 1/3 pea ümbermõõt umbes 21-24cm 1/4 pea ümbermõõt umbes 18-20cm 1/6 pea ümbermõõt umbes 15.5-17cm pakend:

BJD Nukk Parukas Blythe Suurus Nukk Tarvikud Parukas Mänguasi Tress Nukkudele Kõrge Temperatuur Silk Tüdrukud Veidi Väändunud Juuksed

€181.50 €363.00
Lisa ostukorvi
  • 6inch kogu keha silikoon uuestisündinud nukk [toote kirjeldus] nuku kõrgus ja suurus:15about cm (6inch ) kaal: about0.2about kg ülesehitus: kogu keha pehmest silikoonist materjal meik: nahk värv nukk on maalitud käsitsi. kulmud: puhta käega joonistamine,märkus:

Realistlik Vastsündinud Beebi Nukk Silikoon Kogu Keha Armas Väike Beebi Mini Tüdruk Lemmik Kingitus Sõbrale, kingitus pehme peace puzzle nukk

€165.06 €206.32
Lisa ostukorvi
  • algne nanana muppet mood pehme muuta nukk rahakott alice humala chrissy diamond joonis mänguasjad tüdrukute kingitus

Algne NANANA Muppet Kawaii Mood Pehme Muuta Nukk Rahakott Alice Humala Chrissy Diamond Armas Anime, Joonis Mänguasjad Tüdrukute Kingitused

€266.74 €333.42
Lisa ostukorvi
  • 24inch juba värvitud valmis nukk uuestisündinud väikelapse sandie populaarne tõetruu soft touch 3d skin art nukk tilk laevandus kirjeldus: 100% uued kõrgekvaliteedilised baby suurus: 24 tolli umbes 60 cm. kuna erinevaid mõõtmismeetodeid, lubatud viga juuksed:

24inch Juba Värvitud Valmis Nukk Uuestisündinud Väikelapse Sandie Populaarne Tõetruu Soft Touch 3D Skin Art Nukk Tilk Laevandus

€316.16 €1 236.27
Lisa ostukorvi
  • caro amigo, olá, bem-vindo a nossa loja.os nossos bonecos são nu e não incluem roupas, perucas, sapatos e outros acessórios.então enviar um par olhos de para livre maquiagem é opcional: apenas maquiagem näo, não incluindo o corpo.vamos compensar o rosto como uma imagem, mas só podemos garantir

BJD Nukk 1/6-xiaozhizhuren Vaigust Nukk Kunsti Mudeli Kvaliteetne Mänguasi DIY Meik

€47.16 €65.50
Lisa ostukorvi
  • 20inch värvimata uuestisündinud nukk kit kaksikud pia & maditha riidega keha pehme vinüül lõpetamata nukk osad tõetruu bebe nukk komplekt kirjeldus: 100% täiesti uus ja kvaliteetne märkus: see, mida sa ostsid on värvimata ja kokku panemata nuku komplekt.see ei ole lõpetanud

20Inch Värvimata Uuestisündinud Nukk Kit Kaksikud Pia & Maditha Riidega Keha Pehme Vinüül Lõpetamata Nukk Osad Tõetruu Bebe Nukk Komplekt

€173.95 €579.82
Lisa ostukorvi